Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 15 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Bezoek onze showroom.

Op onze showroom in het exclusieve ETC Design Center presenteren we op 800 m² onze veelzijdige collectie maatwerkmeubelen. Je bent van harte welkom!

800 m2 aan inspiratie!

Kom inspiratie opdoen en ervaar de eindeloze mogelijkheden van onze meubelen. Bekijk de details en variatie aan stoffen en laat je overtuigen van de kracht van maatwerk! Onze adviseurs staan je graag te woord. Bekijk hieronder de mogelijkheden om onze showroom te bekijken.

Thumbnail for

Consumentendagen

ETC Design Center is normaliter alleen te bezoeken als professional of op afspraak. Enkele zondagen per jaar is het exclusieve inkoopcentrum voor iedereen toegankelijk. Keijser&Co een ticket is nodig. Deze Consumentendagen zijn ideaal om een indruk te krijgen van de collectie, de maatwerkmeubelen van Keijser&Co in het echt te ervaren én om een dag inspiratie op te doen.

Kijk op de website van ETC Design Center voor de aankomende Consumentendagen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op social media om op de hoogte te blijven.

Thumbnail for

Oriënterend bezoek

Rondneuzen, oriënteren, inspiratie opdoen of de vernieuwing van de collectie zien en ervaren. Wanneer je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent, kun je een afspraak maken voor een oriënterend bezoek. Zo kun je op je gemak de showroom bekijken en ontdekken waar je interesse naar uitgaat.

Wil je een uitgebreider advies? Kies dan voor een interieuradvies. Hieronder lees je hier meer over.

Thumbnail for

Gratis interieuradvies

Samen met een interieuradviseur ga je om de tafel en krijg je advies over Keijser&Co meubelen op maat. De afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Onze adviseur laat zien welke maatwerkopties er zijn en welke stof het beste past bij jouw smaak, interieur en leefstijl.

Vergeet vooral niet om een plattegrond en foto’s mee te nemen. Zo kunnen we je beter adviseren.

Thumbnail for

Bezoek op afspraak

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak. Zo hebben wij alle aandacht om je zo goed mogelijk te adviseren over de Keijser&Co collectie, de mogelijkheden van het maatwerk, de stofkeuze en je kunt in alle rust inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen je om jouw interieurwensen vorm te geven.

Thumbnail for

Tweede showroom

In de herfst van 2021 zullen wij de deuren openen van onze tweede showroom in Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen. Restaurant Ovum is al geopend. Meer informatie over Nidum vind je hier.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de Instagram– en Facebookaccount van Nidum. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Grave!

Thumbnail for

Onze adviseurs denken graag met je mee. Tijdens een interieuradvies wordt er gekeken hoe we samen jouw droominterieur kunnen realiseren. Je bent van harte welkom!

Lonneke van der Weyden – Eigenaar Keijser&Co