Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Bezoek onze showrooms.

In onze showrooms in Nidum in Grave en ETC Design Center in Culemborg presenteren we onze veelzijdige collectie maatwerkmeubelen in sfeervolle ruimtes. Onze showroom in Nidum is toegankelijk voor iedereen, van dinsdag tot en met zaterdag. ETC Design Center is uitsluitend voor professionals.

Nidum

Sinds 27 november 2021 is onze tweede showroom geopend in Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen. Restaurant Ovum is al geopend. Meer informatie over Nidum vind je hier.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de Instagram– en Facebookaccount van Nidum. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Grave!

Foto: MNQuijen.nl
Thumbnail for

Boordevol inspiratie!

Kom inspiratie opdoen en ervaar de eindeloze mogelijkheden van onze meubelen. Bekijk de details en variatie aan stoffen en laat je overtuigen van de kracht van maatwerk! Onze adviseurs staan je graag te woord. Bekijk hieronder de mogelijkheden om onze showroom te bekijken.

Thumbnail for

Oriënterend bezoek

Rondneuzen, oriënteren, inspiratie opdoen of de vernieuwing van de collectie zien en ervaren. Wanneer je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent, kun je een afspraak maken voor een oriënterend bezoek. Zo kun je op je gemak de showroom bekijken en ontdekken waar je interesse naar uitgaat.

Wil je een uitgebreider advies? Kies dan voor een interieuradvies. Hieronder lees je hier meer over.

Thumbnail for

Gratis interieuradvies

Samen met een interieuradviseur ga je om de tafel en krijg je advies over Keijser&Co meubelen op maat. De afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Onze adviseur laat zien welke maatwerkopties er zijn en welke stof het beste past bij jouw smaak, interieur en leefstijl.

Vergeet vooral niet om een plattegrond en foto’s mee te nemen. Zo kunnen we je beter adviseren.

Thumbnail for

Bezoek op afspraak

Onze showroom in Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 18.00 uur. Een afspraak is niet nodig, maar kan wel raadzaam zijn bij een gewenst advies. We adviseren jou dan graag over de Keijser&Co collectie, de mogelijkheden van het maatwerk, de stofkeuze en je kunt in het gehele house of inspiration inspiratie opdoen. Onze adviseurs helpen je om jouw interieurwensen vorm te geven. De showroom in Culemborg is uitsluitend geopend op maandagen voor professionals en verder alleen te bezoeken op Consumenteninspiratiedagen.

Thumbnail for

Onze adviseurs denken graag met je mee. Tijdens een interieuradvies wordt er gekeken hoe we samen jouw droominterieur kunnen realiseren. Je bent van harte welkom!

Lonneke van der Weyden – Eigenaar Keijser&Co