Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Project: Pronkstuk – Fotografie: Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen” – © Sanoma Regional Belgium N.V.
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Ronde hocker

De ronde hocker van Keijser&Co is verkrijgbaar in iedere gewenste stof en er zijn diverse modellen mogelijk. Ieder model heeft zijn eigen uitstraling en mogelijkheden.

De ronde hocker

Een ronde hocker is een meubel dat je in meerdere ruimtes kunt toepassen. Plaats een hocker aan het hoofd van de eetkamertafel of onder een console, maar ook in een hoekje in de slaapkamer of gang is het een aanwinst voor je interieur.

Kies de ronde hocker die bij jou past

Dankzij het maatwerk van Keijser&Co zijn de meeste ronde hockers mogelijk in meerdere afmetingen. Niet alleen de hoogte, maar ook de diameter is aan te passen. Zo kun je voor iedere plek in je interieur een passend model samenstellen. Een brede hocker staat mooi aan een eetkamertafel en een smalle hocker schuif je makkelijk onder een bureau of bijzettafeltje.

De ronde hockers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste stof. Maak van je hocker een eyecatcher door te kiezen voor een opvallende print of kleur. Zo geef je je interieur een extra accent. Of kies juist voor een neutrale of effen kleur voor een rustige aanvulling in je interieur.

Het kleine meubel kleedt een ruimte aan én biedt een extra zitplaats. Een hocker kan ook een aanvulling zijn op andere meubelen. Schuif een hocker onder een console, bureau of bijzettafel en combineer zo het mooie met het functionele.

De verschillende ronde hockers van Keijser&Co

Tailor hocker

De Tailor hocker is een hocker met een plint en verkrijgbaar in een rond en een ovaal model. De plint kan het model een luxe uitstraling geven, zoals in een messing kleur die overeenkomt met de accessoires in jouw interieur. De plint is ook mogelijk in een zilveren kleur of in een RAL-kleur, waardoor je deze kunt afstemmen op de stof van de hocker, maar ook op een accentkleur in je interieur. 

Joe hocker

De Joe is verkrijgbaar in een ronde en een vierkante uitvoering. Geef een ruimte een zachtere uitstraling met een rond model en een strakke uitstraling met een vierkant model. De zijkant is naar wens te capitonneren of bomberen. Waar een vlak gestoffeerde zijkant een modern uiterlijk heeft, hebben gecapitonneerde en gebombeerde zijdes een klassieker uiterlijk.

Fragile hocker

De Fragile hocker is een ronde hocker met een metalen frame. Het opvallende ontwerp van dit model zorgt ervoor dat het ook in een neutrale stof een bijzonder item in je interieur. De hocker is goed te combineren met het Fragile bijzettafeltje in dezelfde vorm.

Olivia hocker

De Olivia hocker is een rond model met een rug, die ook als daybed verkrijgbaar is. Het Olivia daybed kun je nog meer aanpassen naar je eigen stijl, door het aan te kleden met diverse sierkussens. Voor de open haard, in de hoek van je slaapkamer of in je woonkamer; een Olivia daybed is een stijlvolle en luxe aanvulling voor iedere ruimte.

Nova en Nolita hocker

De Nova en Nolita hockers zijn moderne ronde modellen met een metalen of houten onderstel. Ze zijn verkrijgbaar in twee hoogtes en kunnen ook goed worden gecombineerd met de bijpassende fauteuils. 

Gecapitonneerde Joe hocker

Voor een klassieker model kies je voor de Joe, deze hocker heeft een gecapitonneerde zijde. Het model is ook mogelijk in andere afmetingen, zoals deze grotere ronde Joe hocker.

Draaischijf voor een ronde hocker

Maak je ronde hocker extra luxe door een draaischijf toe te voegen. Daarmee draai je een hocker met een rug naar de televisie of juist richting het raam, om te genieten van het uitzicht of het zonlicht. Maar de draaischijf biedt ook voordelen voor een hocker zonder rug. Als je deze aan een tafel plaatst, kun je met meer gemak van tafel gaan en schuur je minder over de bekleding van de hocker heen.