Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Van der Valk Apeldoorn – Fotografie Peter Baas HDR Photography
Thumbnail for

Restaurant inrichting

Bij Keijser&Co ben je aan het juiste adres voor de perfecte restaurant inrichting. Bekijk onze veelzijdige collectie om te kijken wat ons maatwerk kan betekenen voor jouw project.

Keijser&Co: maatwerk voor ieder hospitalityproject

Kies voor een unieke uitstraling van je restaurant met de meubelen van Keijser&Co. De maatwerkmogelijkheden binnen onze collectie zijn oneindig, zodat jouw restaurant naar jouw wensen kan worden ingericht. De vrije stofkeuze, afwijkende afmetingen en verschillende afwerkingen maken onze collectie ideaal voor de restaurant inrichting.

Maatwerk is mogelijk in iedere gewenste oplage. Van een kleine oplage voor een lounge tot aan een groot aantal tafels voor het hele restaurant: bij beiden is het maatwerk mogelijk. Neem contact op voor meer informatie of een showroombezoek.

Thumbnail for

Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert al 17 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen.

Met onze collectie en de vele maatwerkmogelijkheden willen wij een bijdrage leveren aan een prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij ons om gaat.

Wil je onze collectie toepassen in jouw restaurant inrichting? Kom dan een kijkje nemen in onze showrooms in Nidum in Grave en ETC Design Center in Culemborg. Maak hiervoor een persoonlijke afspraak met één van onze adviseurs.

Thumbnail for

Modulebanken

Met een Keijser&Co modulebank stel je een bank samen die precies aansluit bij de sfeer die je wilt creëren in jouw hotellounge, kantoorruimte of bar. Ieder model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden. Kies voor zacht of hard zitcomfort, verschillende armleggers en accessoires zoals hoofdsteunen, nekrollen of voorzetkussens.

Groot, klein, hoek of chaise longue: de ideale bank stel je zelf samen.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Stoffen

Alle zitmeubelen zijn te bekleden met een stof naar keuze. Kies een stof of ledersoort uit onze eigen collectie of uit de collectie van gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Door zelf de ideale stof te kiezen, kun je de uitstraling van de ruimte volledig aanpassen aan het doel. Een trendy stof voor een modern restaurant of een zachte stof voor een wellness. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Thumbnail for

Wandmeubelen

Een mooi onderdeel van ons maatwerk is onze collectie wandmeubelen. Hiernaast zie je slechts een greep uit de mogelijkheden.

De kasten, dressoirs, roomdividers en lowboards van Keijser&Co zijn in iedere gewenste maat en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan diverse kleuren eikenbeits, hoogglans of een RAL-kleur naar wens.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Tafels

De Keijser&Co tafels maken we geheel in de door jou gewenste maten en uitvoering. Zo is het mogelijk om een extra lade toe te voegen. Maar ook een ander tafelblad of een andere houtafwerking behoren tot de vele mogelijkheden.

Bekijk onze collectie online of plan een afspraak in op onze showroom.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Houten meubelen

Voor het hout van tafels, wandmeubelen, zitmeubelen, slaapkamermeubelen en bijmeubelen zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan diverse kleuren gebeitst eiken of hoogglans gepolitoerd. Ook is het spuiten in een RAL-kleur mogelijk.

Thumbnail for

Stenen bladen

Diverse meubelen uit onze collectie zijn ook mogelijk met een stenen blad. Hierbij zijn diverse structuren mogelijk, waardoor je een steensoort kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur.

Thumbnail for

Bezoek onze showrooms voor professioneel advies voor jouw project

Online vind je de complete Keijser&Co collectie, maar de bekleding, afwerking en maatvoering naar jouw wens staat er wellicht niet bij. Daarom raden we aan om een persoonlijke afspraak in te plannen in onze showrooms, waar je alle afwerkingsmogelijkheden kunt zien, voelen en ervaren.

Onze adviseurs kijken graag mee wat ze voor jouw restaurant inrichting kunnen betekenen. Plan daarom een persoonlijke afspraak in met onze adviseurs.

Thumbnail for

Zowel voor particuliere als zakelijke projecten werk ik graag met Keijser&Co samen. De uitstraling en functionaliteit van de meubelen van Keijser&Co sluiten naadloos aan bij mijn interieurontwerpen. De ruime variëteit aan mogelijkheden maken de vertaling van het interieurontwerp naar realisatie iedere keer weer tot een feestje.

Marc Engelen – Marc Engelen Interieur Vormgeving