Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Over Keijser&Co

Keijser&Co werd in 2005 opgericht door Aard Keijser en Lonneke van der Weyden. Voordat ze hun krachten bundelden, waren ze beiden al geruime tijd actief in de wereld van interieur.

Aard werkte 20 jaar in het familiebedrijf Novio Forum, een Nijmeegse groothandel in meubels. Lonneke deed na haar Textiel Management Opleiding (TMO) veel ervaring op met styling en vormgeving bij het Engelse stoffenhuis Romo. Samen zijn zij de drijvende kracht achter Keijser&Co.

Maatwerk en stijlen

Maatwerk is onze kracht. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw project, stijl en wensen past. Aangepast aan bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleur en materiaal van stof.

Wij denken graag met je mee in de opties die er zijn en het best bij jouw project passen. Maatwerk is voor ieder interieur en iedere oplage. Daardoor kan het worden toegepast in zowel een woon-, slaap- en eetkamer als een restaurant, hotel of kantoorruimte.

Thumbnail for

Onze showroom

Maak kennis met de collectie van Keijser&Co in onze showroom in Nidum. Hier kun je je laten inspireren, ontdek je de mogelijkheden van maatwerk en ervaar je de kwaliteit van onze stoffen.

Onze showroom in Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Hier is een afspraak niet nodig, maar het kan raadzaam zijn wanneer je een interieuradvies wil ontvangen. Zo kunnen wij je onze volledige aandacht geven en is er ruimte om je rustig en ongestoord te oriënteren. Onze adviseur helpt je graag bij het creëren van een nieuw interieur met een advies op maat.

Thumbnail for

Nieuwe showroom

Sinds 27 november 2021 is onze tweede showroom geopend in Nidum: house of inspiration. Nidum, Latijn voor ‘nest’, is een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Op een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant Ovum en een boetiekhotel samen. Meer informatie over Nidum vind je hier.

Je kunt op de hoogte blijven van de ontwikkelingen via de Instagram– en Facebookaccount van Nidum. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in Grave!

Thumbnail for