Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Nidum: broedplaats voor inspiratie

Op 27 november zijn de deuren geopend van Nidum: house of inspiration. Nidum is Latijn voor ‘nest’. In dit inspiratiecentrum biedt Keijser&Co, samen met 10 à 15 (inter)nationale partners die elkaar versterken, een totaalbeleving op het gebied van lifestyle en wonen.

House of inspiration

Het Arsenaal is volledig gerenoveerd, verbouwd en omgetoverd tot een levendig centrum, waar liefhebbers van interieur, design, mode, kunst en lifestyle hun hart kunnen ophalen. Naast de diverse showrooms en stores worden er wisselende exposities getoond en kan men in restaurant Ovum terecht voor een kop koffie, een lunch of diner. Nidum is een broedplaats voor inspiratie.

Nidum is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Op zowel Facebook, Instagram als LinkedIn kun je het laatste nieuws volgen rondom het house of inspiration.

Thumbnail for

Het Arsenaal

Het is een monumentaal gebouwencomplex in de Noord-Brabantse vestingstad Grave, dat een overblijfsel is van de vestingwerken. Het bestaat uit verschillende gebouwen, waaronder een kapel en kazematten, die in de loop der jaren met elkaar verbonden zijn. 

De uitgestrekte ruimtes, mooie raampartijen en karakteristieke details maken het Arsenaal een perfecte locatie voor mooie showrooms, bijzondere evenementen en wisselende exposities.

Thumbnail for

Restaurant en hotel

Restaurant Ovum, het restaurant van Nidum, ontvangt dinsdag tot en met zondag gasten voor lunch, diner of een borrel. Ovum is vanaf 10.00 uur geopend, een mooie tijd om met een heerlijke kop koffie te genieten van onze mooie binnentuin. Ook voor een goed glas wijn, een mooie cocktail en lekkere barbites ben je van harte welkom bij restaurant Ovum.

Thumbnail for

Restaurant en hotel

Op de bovenverdieping van Nidum zal een boetiekhotel worden gevestigd met zes kamers. Iedere kamer zal zijn eigen unieke inrichting hebben, doordat deze door verschillende vooraanstaande interieurarchitecten worden ingericht met de collectie van de partners uit Nidum. 

Het hotel gaat naar verwachting open in het voorjaar van 2022.

Thumbnail for

Unieke evenementenlocatie

Nidum is dankzij de grote binnentuin, de lichtrijke ruimtes, restaurant Ovum en het boetiekhotel zeer geschikt voor evenementen. Bruiloften, feesten, productpresentaties, private dining en zakelijke bijeenkomsten: de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Thumbnail for