Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen” – © Sanoma Regional Belgium N.V.
Thumbnail for

Meubelgroothandel

Keijser&Co is een meubelgroothandel in maatwerkmeubelen. In onze showrooms in Nidum en ETC Design Center presenteren we onze veelzijdige collectie luxe meubelen in inspirerende ruimtes. Je bent van harte welkom!

Meubelgroothandel met maatwerk voor interieurs

Keijser&Co is een meubelgroothandel met maatwerk als kracht. De verschillende mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel precies bij jouw interieur, smaak en wensen past. Wanneer je meubels op maat wilt laten maken, denken we graag met je mee over de beschikbare mogelijkheden die het best bij jouw stijl passen. We houden dan rekening met bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleur en materiaal van stof.

Een meubelgroothandel met maatwerk voor iedereen

Ieder meubel van Keijser&Co is uniek. Onze collectie biedt oneindig veel maatwerkmogelijkheden, waardoor je een interieur kunt samenstellen dat volledig aansluit bij jouw wensen. Dit kan een interieur voor jezelf zijn, maar ook voor je opdrachtgever. Van privéwoningen tot hotels, onze meubelen zijn geschikt voor ieder project. Interieurprofessionals, zoals interieurarchitecten en projectinrichters, zijn van harte welkom om in onze showroom de meubelen samen te stellen die perfect bij hun project passen.

Wij bieden maatwerk aan voor iedere oplage. Zowel twee fauteuils voor een woonkamer als 200 stuks voor alle hotelkamers: alles is mogelijk. Neem daarom ook gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Modulebanken

Met een Keijser&Co modulebank kies jij zelf voor de bank die écht bij jou en jouw interieur past. Ieder model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden. Kies voor zacht of hard zitcomfort, verschillende armleggers en accessoires zoals hoofdsteunen, nekrollen of voorzetkussens.

Groot, klein, hoek of chaise longue: de bank van je dromen stel je zelf samen.

Stoffen

Alle zitmeubelen van onze meubelgroothandel zijn te bekleden met een stof naar keuze. Kies een stof of ledersoort uit onze eigen collectie of uit de collectie van gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Zo maak je jouw meubel helemaal eigen. Maak gerust een afspraak in de showroom, zodat onze adviseurs je kunnen helpen bij je keuze.

Wandmeubelen

Een mooi onderdeel van ons maatwerk is onze collectie wandmeubelen.

De kasten, dressoirs, roomdividers en lowboards van Keijser&Co zijn in iedere gewenste maat en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan diverse kleuren eikenbeits of een RAL-kleur naar wens.

Tafels

De Keijser&Co tafels maken we geheel in de door jou gewenste maten en uitvoering. Zo is het mogelijk om een extra lade toe te voegen. Maar ook een ander tafelblad of een andere houtafwerking behoren tot de vele mogelijkheden.

Bekijk onze collectie online of plan een afspraak in op onze showroom.

Houten meubelen

Voor het hout van tafels, wandmeubelen, zitmeubelen, slaapkamermeubelen en bijmeubelen zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan diverse kleuren gebeitst eiken of hoogglans gepolitoerd. Ook is het spuiten in een RAL-kleur mogelijk.

Per model zijn diverse afwerkingen mogelijk.

Stenen bladen

Diverse meubelen uit onze collectie zijn ook verkrijgbaar met een stenen blad. Hierbij zijn diverse structuren mogelijk, waardoor je een steensoort kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur.

Bezoek de showroom van onze meubelgroothandel

Rondneuzen, oriënteren, inspiratie opdoen of de vernieuwing van de collectie zien en ervaren. Wanneer je nog niet goed weet waar je naar op zoek bent, kun je een afspraak maken voor een oriënterend bezoek aan onze meubelgroothandel. Zo kun je op je gemak de showroom bekijken en ontdekken waar je interesse naar uitgaat.

Wil je een uitgebreider advies? Kies dan voor een interieuradvies.