Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen

Commercieel medewerker binnendienst

Keijser&Co groeit! Kom jij ons team versterken? 

Thumbnail for

Keijser&Co staat al meer dan 18 jaar voor maatwerk in stijlvolle meubelen met een luxe uitstraling en is gevestigd in Nidum in Grave, een broedplaats voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten.

Als commercieel medewerker binnendienst bij Keijser&Co ondersteun je jouw collega’s van verkoop. Je hebt telefonisch klantcontact en zorgt ervoor, dat onze klanten blij zijn met hun maatwerkaankoop. Je verwondert onze detaillisten doordat je meedenkt, je hebt kennis van zaken en met nauwkeurigheid verwerk je inkoop- en productieorders. Dat zijn werkzaamheden waar jij energie van krijgt!

Ben jij wie wij zoeken?
Je komt terecht in een gezellig team met keihard werkende mensen waarin er nauw met elkaar wordt samengewerkt. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen expertise, maar zijn we allround. We helpen elkaar en moeten elkaar kunnen vervangen bij afwezigheid. Jouw expertise ligt bij het gehele order(entry) proces, je zorgt dat de definitieve order, compleet en correct op de juiste wijze in het systeem verwerkt wordt. Daarbij heb je veel contact met onze sales, inkoop, productie, klant en toeleveranciers. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het debiteuren- en artikelenbeheer.

Bovenal zorg je ervoor, dat de klant de juiste producten met de afgesproken kwaliteit op de juiste tijd ontvangt. Je voelt je verantwoordelijk over je taken en je zorgt ervoor dat anderen ook hun verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast houd je het overzicht over alle werkzaamheden en hun status. Kortom, je bent 100% dedicated. Je krijgt een dynamische en zelfstandige functie waarbij je het organisatiebelang en het klantbelang ziet en daar naar handelt. Je hebt relevante administratieve werkervaring en je bent verantwoordelijk genoeg om met een informele, flexibele sfeer om te kunnen gaan.

Dit ben jij

• MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
• Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
• Je bent nauwkeurig (maatwerk is wat we doen!)
• Je bent analytisch;
• Je kan procesgericht werken;
• Je bent klantgericht;
• Je bent flexibel, initiatiefrijk, enthousiast en gemotiveerd;
• Goede lees-, schrijf-, en spreekvaardigheid van de Nederlandse taal.

Ons aanbod
• Een afwisselende functie in een enthousiast team;
• Een goed passend salaris;
• Een fulltime dienstverband, parttime is bespreekbaar.

Ben jij die enthousiaste commercieel medewerker binnendienst die past bij wie wij zoeken? Perfect! Stuur dan je cv met foto en begeleidende motivatiebrief naar Lonneke van der Weyden via de onderstaande button.

Ben jij de geschikte kandidaat voor deze functie?

Stuur dan je cv met foto en onderbouwing naar Lonneke van der Weyden via de onderstaande button. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Thumbnail for