Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for
Sunway
Thumbnail for
Thumbnail for

Maatwerk voor interieurs is onze kracht.

De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw interieur, smaak en wensen past. Wij maken graag een kast, tafel of zitmeubel voor jou op maat, om zo jouw droominterieur te creëren.

Maatwerk is voor elk interieur, wij denken graag met je mee over de opties.

Maatwerk voor jouw interieur is onze kracht. De diverse mogelijkheden zorgen ervoor dat elk meubel perfect bij jouw interieur, smaak en wensen past. Aangepast aan bepaalde afmetingen, de juiste hoogte of bijvoorbeeld exact de juiste kleur en materiaal van stof.

Wanneer je meubels op maat wil laten maken, denken we graag met je mee in de opties die er zijn en het beste bij jouw stijl passen. Maatwerk is voor elk interieur. Zowel voor een woon-, slaap- en eetkamer als een restaurant, hotel of kantoorruimte.

Thumbnail for

Modulebanken

Met een Keijser&Co modulebank kies jij zelf voor de bank die écht bij jou en jouw interieur past. Ieder model heeft zijn eigen unieke eigenschappen en mogelijkheden. Kies voor zacht of hard zitcomfort, verschillende armleggers en accessoires zoals hoofdsteunen, nekrollen of voorzetkussens.

Groot, klein, hoek of chaise longue: de bank van je dromen stel je zelf samen.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Stoffen

Alle zitmeubelen zijn te bekleden met een stof naar keuze. Kies een stof of ledersoort uit onze eigen collectie of uit de collectie van gerenommeerde Europese stoffenhuizen. Zo maak je jouw meubel helemaal eigen. Maak gerust een afspraak in de showroom, zodat onze adviseurs je kunnen helpen bij je keuze.

Thumbnail for

Wandmeubelen

Een mooi onderdeel van ons maatwerk is onze collectie wandmeubelen. Hiernaast zie je slechts een greep uit de mogelijkheden.

De kasten, dressoirs, roomdividers en lowboards van Keijser&Co zijn in iedere gewenste maat en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan diverse kleuren eikenbeits, hoogglans of een RAL-kleur naar wens.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Tafels

De Keijser&Co tafels maken we geheel in de door jou gewenste maten en uitvoering. Zo is het mogelijk om een extra lade toe te voegen. Maar ook een ander tafelblad of een andere houtafwerking behoren tot de vele mogelijkheden.

Bekijk onze collectie online of plan een afspraak in op onze showroom.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Houten meubelen

Voor het hout van tafels, wandmeubelen, zitmeubelen, slaapkamermeubelen en bijmeubelen zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan diverse kleuren gebeitst eiken of hoogglans gepolitoerd. Ook is het spuiten in een RAL-kleur mogelijk.

Per model zijn diverse afwerkingen mogelijk.

Thumbnail for
Thumbnail for

Stenen bladen

Diverse meubelen uit onze collectie zijn ook verkrijgbaar met een stenen blad. Hierbij zijn diverse structuren mogelijk, waardoor je een steensoort kunt kiezen die perfect aansluit bij jouw interieur.

Thumbnail for

Bezoek onze showroom voor een persoonlijk advies voor jouw interieur.

Onze website bevat de volledige Keijser&Co collectie, maar de bekleding, afwerking en maatvoering die precies aansluit bij de wensen voor jouw interieur staat er mogelijk niet bij. Daarom adviseren we je graag in onze showroom, waar je de diverse stoffen en afwerkingsmogelijkheden van materialen kunt zien en ervaren. Maak een afspraak voor een oriënterend showroombezoek of een interieuradvies en maak kennis met onze maatwerkmeubelen.

Thumbnail for

Kies je eigen opstelling met onze modulebanken

Bepaal zelf het formaat, de indeling en de afwerking

Ontelbaar veel keuze: iedere gewenste stof is mogelijk

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies

Wat ik geweldig vind om te doen is voor mijn klanten een woonplek creëren waar ze zich fijn en op hun gemak voelen en waar ze tot rust kunnen komen. Dat vergt voor iedere klant maatwerk en een nieuwe aanpak, maar dat maakt het juist zo leuk en uitdagend. Zo heb ik in de afgelopen 15 jaar al honderden klanten naar volle tevredenheid geholpen. Ik werk al jaren samen met Keijser&Co, het zijn hele fijne vakmensen met mooie producten die ik vaak in mijn projecten gebruik.

Ann van den Berg – De Beukenhof Interieur & Design