Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Kubus salontafel

De Kubus salontafel is een van de vele tijdloze modellen uit de collectie van Keijser&Co. De tafel heeft een strakke en tijdloze uitstraling, waardoor het model in vrijwel ieder interieur past.

De Kubus salontafel

De Kubus salontafel is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor je het uiterlijk van de tafel volledig kunt afstemmen op jouw smaak en interieur. Iedere salontafel wordt op maat gemaakt, waardoor jouw tafel uniek is dankzij de door jou gekozen uitvoering, afwerking en afmeting.

Maatwerkopties

De maatwerkopties van de Kubus salontafel zorgen ervoor dat er altijd een model is dat bij jouw smaak en interieur past. Je bepaalt zelf de afwerking, de afmeting en zijn er diverse maatwerkopties. Zo is er een gesloten en een open model, kun je kiezen voor een langwerpig of vierkant formaat en is een zwevende uitvoering en een optionele lade mogelijk.

Modellen van de Kubus salontafel

Open zijdes

Het model met open zijdes biedt ruimte voor tijdschriften, een afstandsbediening of een mooi koffietafelboek. Dit model heeft een ruimtelijke en luchtige uitstraling is ook mogelijk in een zwevende uitvoering. Hierbij ‘zweeft’ de salontafel op een vrijwel onzichtbare plint. Hierdoor ontstaat er zowel op een tapijt als een gladde vloer een chique effect.

Gesloten zijdes

Het gesloten model is een strak en krachtig model dankzij zijn eenvoudige en subtiele ontwerp. Dit model is ook verkrijgbaar met een of twee lades. Zo kun je je afstandsbediening of onderzetters uit het zicht opbergen. Door te kiezen voor een zwevende uitvoering, waarbij het model wordt verhoogd op een vrijwel onzichtbare plint. Hierdoor komt de kubusvorm iets van de grond en krijgt de tafel een luchtige en chique uitstraling.

Afmetingen van de Kubus salontafel

Dankzij de maatwerkopties van Keijser&Co is de salontafel verkrijgbaar in vrijwel iedere afmeting. Hierdoor kun je kiezen voor een vierkante tafel of een langwerpige tafel. Mocht jij een wat hogere of juist lagere salontafel willen hebben, dan kijken we graag of we een Wil je weten welk formaat het best bij jouw interieur past? Maak dan eens een afspraak in onze showroom. Onze adviseurs kijken graag met je mee en kunnen je de diverse maatwerkmogelijkheden laten zien.

Heb je een grotere woonkamer? Misschien is het combineren van twee modellen iets wat bij jouw interieur past. Samen vormen ze optisch één salontafel, maar de combinatie zorgt voor een speels effect. Je kunt twee langwerpige modellen samen plaatsen, maar ook twee vierkante tafels geven je interieur een leuke twist.

Afwerkingen van de Kubus salontafel

De salontafel is mogelijk in diverse afwerkingen, waaronder in een eiken beits. Bij deze afwerking is de nerf van het hout zichtbaar en bij de niet dekkende beitskleuren komt de natuurlijke kleur van het hout naar voren. Er zijn diverse kleuren mogelijk, van blond eiken tot donker eiken. De dekkende zwarte en de witte beits worden voorzien van een zijdeglans, voor een licht glanzend effect. De diverse eiken beitskleuren die mogelijk zijn voor de Kubus salontafel kun je hier bekijken. Je kunt ook kiezen voor een RAL- of NCS-kleur. Zo geef je je salontafel de kleur die bij jou past. Een grijze tafel voor een neutraal interieur of een roze tafel voor een kleurrijke woonkamer, alles is mogelijk om jouw droominterieur te creëren. De Kubus salontafel is ook verkrijgbaar in een hoogglans uitvoering in iedere gewenste RAL- of NCS-kleur. Deze uitvoering heeft een glad en glanzend oppervlak.

Wil jij de Kubus salontafel in het echt bekijken en ervaren? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend showroombezoek of een gratis interieuradvies. Onze adviseurs vertellen je graag meer over de maatwerkmogelijkheden van de salontafel. Ze kunnen je ook helpen bij je keuze voor een uitvoering, afwerking en afmeting. De maatwerkopties van de salontafel geven jou de ruimte om een model samen te stellen dat perfect aansluit op jouw wensen. Een tafel op maat gemaakt, passend jouw wensen en smaak.