Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen

Met matte tweecomponentenlak. De Eiken 40 & 50 kleurstalen behoren tot de collecties: Big Top, Cilinder, Clear, Custom, Item, Lean Top, Noos, Ottolino, Quadro, Regular, Spider, Square, Stock, Stud, Toogkasten, Vario, Vessel, Wings en Ypsilon. Onderstaande houtstalen zijn een indicatie en kunnen daardoor afwijken van de werkelijkheid.

Eiken 48 (blond)
Eiken 42 (witte beits)
Eiken 43 (bruine beits)
Eiken 41 (licht grijze beits)
Eiken 44 (olijf beits)
Eiken 47 (smoked oak)
Eiken 49 (old grey)
Eiken 45 (zwarte beits)
Eiken 53 (espresso)
Eiken 54 (dark brown)
Eiken 55 (tobacco)

Met matte tweecomponentenlak. De Noten 20 kleurstalen behoren tot de collecties: Big Top, Cilinder, Clear, Custom, Item, Lean Top, Noos, Ottolino, Quadro, Regular, Spider, Square, Stock, Stud, Toogkasten, Vario, Vessel, Wings en Ypsilon. Onderstaande houtstalen zijn een indicatie en kunnen daardoor afwijken van de werkelijkheid.

Noten 50 (ongekleurd)
Noten 54 (dark brown)
Noten 55 (tobacco)

Deze kleurstalen behoren tot de collectie: Vario. Onderstaande stalen zijn een indicatie en kunnen daardoor afwijken van de werkelijkheid. 

Metaal 30 (Vario Zwart)
Metaal 31 (Vario Brons)
Metaal 32 (Vario Koper)
Metaal 33 (Vario Goud)
Metaal 34 (Vario Koper verweerd)

We helpen je graag.

Iedere afwerking heeft zijn eigen uitstraling. Zo kun je zelf je ideale meubel samenstellen.

Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Maak dan een afspraak met een adviseur. Samen kijk je naar jouw wensen zijn en welke kleuren en afwerkingen het best aansluiten op jouw en interieur. In onze showroom staan onze meubelen in verschillende afwerkingen en zijn stalenboeken aanwezig.

Thumbnail for