Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Keijser&Co Carpets

Nieuw in onze collectie: Keijser&Co Carpets. In deze eerste karpettencollectie van Keijser&Co vind je verschillende kleuren, materialen en afwerkingen.

Karpetten op maat

Keijser&Co Carpets biedt verschillende mogelijkheden. We bieden diverse kleuren, die zijn gekozen op basis van onze stoffencollectie. Hierdoor bevat het palet naast tijdloze
ook enkele trendkleuren. De beschikbare materialen en randafwerkingen zijn divers, waardoor er altijd een passende combinatie is.

Thumbnail for

Vele mogelijkheden

Daarnaast zijn er vele afmetingen en vormen mogelijk, zowel rond als organisch. In onze showrooms beleef, voel en zie je de kwaliteit van onze karpetten. Ook voor hospitalityprojecten ben je van harte welkom.

Thumbnail for

Laat je adviseren

In onze showrooms helpen we je graag met het bepalen van de beste combinaties van materialen, kleuren en afmetingen. Omdat ieder karpet op maat wordt gemaakt, net als onze meubelen, biedt dat veel voordelen. Zo kun je de perfecte afmeting kiezen voor bij je Keijser&Co modulebank, maar ook de beste kleur voor de gekozen stof of afwerking van een meubel.

Thumbnail for