Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Van der Horst Vastgoed Makelaars – Valk Design
Thumbnail for

Kantoor inrichten

Bij Keijser&Co ben je aan het juiste adres voor maatwerkoplossingen voor jouw kantoorinrichting. Ontdek direct onze collectie en neem contact op om de mogelijkheden voor jouw kantoorproject te bekijken.

Keijser&Co: maatwerk voor ieder hospitalityproject

Een kantoor inrichten met een karakteristiek en onderscheidend uiterlijk? De Keijser&Co maatwerkmeubelen maken het mogelijk. De oplossingen voor maatwerk zijn binnen onze collectie eindeloos en daarmee kan je het kantoor van jouw bedrijf of klant volledig naar eigen smaak en passend bij de merkidentiteit inrichten. Dit maakt onze meubelen uitermate geschikt voor hospitalityprojecten.

In iedere denkbare oplage bieden wij maatwerk, van een bank en bureau in het kantoor, tot aan tientallen fauteuils voor in vergaderruimtes. Maak geheel vrijblijvend gebruik van advies van onze adviseurs om de mogelijkheden voor jouw kantoor of project door te nemen.

Autotron Exclusive – Marc Engelen Interieur Vormgeving
Thumbnail for

Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert al 17 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen.

Met onze collectie en de vele maatwerkmogelijkheden willen wij een bijdrage leveren aan een prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij ons om gaat.

Wil je de mogelijkheden van onze collectie ontdekken en daarmee je eigen kantoor inrichten? Kom dan een kijkje nemen in onze showrooms in Nidum in Grave en ETC Design Center in Culemborg. Maak hiervoor een persoonlijke afspraak met één van onze adviseurs.

Thumbnail for

Modulebanken

Met een modulebank van Keijser&Co kies je voor een bank die perfect aansluit bij de sfeer van het kantoor. Elk model heeft andere mogelijkheden en unieke eigenschappen. Talloze mogelijkheden voor hard of zacht zitcomfort, hoofdsteunen, voorzetkussens en andere accessoires zijn aanwezig.

Extra lang, klein, een chaise longue of toch een hoek: de ideale bank stel je zelf samen.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Stoffen

Alle zitmeubelen zijn te bekleden met een stof naar keuze. Hierbij heeft u keuze uit leder- en stofsoorten uit onze eigen collectie of die van gerenommeerde stoffenhuizen uit Europa. Door zelf de ideale stof te kiezen, kun je de uitstraling van de ruimte volledig aanpassen aan het doel van jouw kantoor. Een trendy stof voor een moderne ontvangsruimte of een strakke leersoort voor een vergaderruimte. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Thumbnail for

Wandmeubelen

Een mooi onderdeel van ons maatwerk is onze collectie wandmeubelen. Hiernaast zie je slechts een greep uit de mogelijkheden.

De kasten, dressoirs, roomdividers en lowboards van Keijser&Co zijn in iedere gewenste maat en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan diverse kleuren eikenbeits, hoogglans of een RAL-kleur naar wens.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Tafels

De Keijser&Co tafels maken we geheel in de door jou gewenste maten en uitvoering. Zo is het mogelijk om een extra lade toe te voegen. Maar ook een ander tafelblad of een andere houtafwerking behoren tot de vele mogelijkheden.

Bekijk onze collectie online of plan een afspraak in op onze showroom.

Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for
Thumbnail for

Houten meubelen

Voor het hout van tafels, wandmeubelen, zitmeubelen, slaapkamermeubelen en bijmeubelen zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Denk hierbij aan diverse kleuren gebeitst eiken of hoogglans gepolitoerd. Ook is het spuiten in een RAL-kleur mogelijk.

Thumbnail for

Stenen bladen

Diverse meubelen uit onze collectie zijn ook mogelijk met een stenen blad. Hierbij zijn diverse structuren mogelijk, waardoor je een steensoort kunt kiezen die perfect aansluit bij het interieur van een kantoor.

Thumbnail for

Bezoek onze showroom voor een professioneel advies voor jouw project.

Onze website bevat de volledige Keijser&Co collectie, maar de bekleding, afwerking en maatvoering die precies aansluit bij de wensen voor jouw project staat er mogelijk niet bij. Daarom adviseren we je graag in onze showroom, waar je de diverse stoffen en afwerkingsmogelijkheden van materialen kunt zien en ervaren.

Plan een afspraak in met een adviseur en ervaar wat onze maatwerkcollectie voor het interieur van jouw hotel, restaurant, kantoor of ander hospitalityproject kan betekenen.

Thumbnail for

Zowel voor particuliere als zakelijke projecten werk ik graag met Keijser&Co samen. De uitstraling en functionaliteit van de meubelen van Keijser&Co sluiten naadloos aan bij mijn interieurontwerpen. De ruime variëteit aan mogelijkheden maken de vertaling van het interieurontwerp naar realisatie iedere keer weer tot een feestje.

Marc Engelen – Marc Engelen Interieur Vormgeving