Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 18 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Huisshow

Van 2 tot en met 6 september presenteert Keijser&Co de nieuwe collectie in een volledig vernieuwde showroom. Meld je aan via het onderstaande formulier.

Huisshow

Laat je inspireren tijdens de Keijser&Co huisshow van 2 tot en met 6 september! Tijdens deze dagen presenteren wij onze allernieuwste collectie in een volledig vernieuwde showroom. In een informele sfeer met een hapje, drankje en entertainment ervaar je onze maatwerkmeubelen in de sfeervolle ruimtes in Nidum.

Hoewel iedereen van harte welkom is, bieden we onze dealers en de interieurprofessionals deze dagen graag iets extra’s. Door je in te schrijven ontvang je als Keijser&Co relatie een leuke verrassing.

Thumbnail for

Inspiratiedagen

Keijser&Co is al meer dan achttien jaar gespecialiseerd in maatwerkmeubelen. We vinden het belangrijk om onszelf te blijven vernieuwen en anderen te inspireren in onze showroom, dus twee jaar na de opening wordt de showroom in Nidum volledig vernieuwd. Niet alleen met opnieuw ingerichte ruimtes, maar ook met nieuwe collecties. Deze presenteren we tijdens de huisshow, waar iedereen van harte welkom is om zich te laten inspireren in een gezellige en ontspannen sfeer.

Thumbnail for

Nieuwe collectie

Tijdens de huisshow presenteren we nieuwe meubelen en uitbreidingen op bestaande collecties. Zo zijn er nieuwe hout- en steenkleuren, waaronder walnoten, en zijn de metalen onderstelling nu ook mogelijk in brons, koper messing en andere kleuren. De zitmeubelen worden uitgebreid met modellen met veel ronde vormen. Ook zijn er nieuwe modellen salon- eetkamer- en bijzettafels van metaal, beton, steen en hout. We zullen diverse nieuwe zitmeubelen presenteren met veel ronde vormen. Meld je aan voor de huisshow en ervaar zelf de nieuwe modellen!

Thumbnail for

Lunch, bites & BBQ

Geniet tijdens de huisshow van het aangepaste menu van het inpandige restaurant Ovum. Van 2 tot en met 6 september serveren zij lunch, borrelplanken, bites en gerechten van de barbecue. Laat de nieuwe collectie en de opgedane inspiratie op je inwerken op het terras in de binnentuin.

Thumbnail for
Thumbnail for

Nidum Boetiekhotel

Tijdens de huisshow krijg je ook de unieke kans om een kijkje te nemen in de zes suites van Nidum Boetiekhotel. Het designhotel is gevestigd op de bovenste verdieping van het Arsenaal in Grave en de zes kamers zijn ingericht door verschillende Nederlandse interieurontwerpers. Het bijzondere van Nidum Boetiekhotel is niet alleen dat gasten kunnen overnachten in een monument, maar ook dat het volledig is ingericht met de partners van Nidum, waaronder enkele Keijser&Co meubelen.

Thumbnail for
Thumbnail for

Special guests en kans op leuke prijzen

Vijf dagen lang word je geïnspireerd door de nieuwe meubelen, showroom en door de special guests. Van Addy van den Krommenacker, kunstenaars Wendy Buiter en Chris Tap tot leuke pop-ups van sieradenmerken en luxe whisky cabinets; Daarnaast maak je kans op een Leno Bean Bag van Borek t.w.v. 1.498 euro en een overnachting in Nidum Boetiekhotel. Schrijf je hieronder in en ervaar de verschillende activiteiten!

Thumbnail for

Aanmelden huisshow professionals

Schrijf je via het onderstaande formulier in voor de huisshow van 2 tot en met 6 september.

Thumbnail for Plan je bezoek

Plan je bezoek

Zaterdag 2 september:
10.00 tot 18.00 uur

Zondag 3 september:
12.00 tot 18.00 uur

Maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 september:
10.00 tot 18.00 uur

Showroom Nidum
House of inspiration
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave

Nidum

Nidum is een house of inspiration waar diverse shops en showrooms samenkomen op een bijzondere locatie: het monumentale Arsenaal in Grave. Op deze locatie staan interieur, lifestyle, design en kunst centraal.

Naast de showroom van Keijser&Co vind je er ook verlichting van BY EVE Light Design, afwerkingen van Cosentino, buitenmeubilair van Borek en nog veel meer. Ervaar het house of inspiration en breng een bezoek aan Nidum!