Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Van der Valk Apeldoorn – Fotografie Peter Baas HDR Photography
Thumbnail for
Van der Valk Apeldoorn
Thumbnail for
Theaterhotel Almelo – Valk Design
Thumbnail for
Van der Horst Vastgoed Makelaars – Valk Design
Thumbnail for
Van der Horst Vastgoed Makelaars – Valk Design
Thumbnail for
Autotron Exclusive – Marc Engelen Interieur Vormgeving
Thumbnail for

Maatwerk is onze kracht.

Keijser&Co levert maatwerkmeubelen voor ieder interieur. Bekijk wat onze collectie kan bieden voor jouw hospitalityproject.

Keijser&Co levert maatwerk in iedere oplage.

Ieder meubel van Keijser&Co is uniek. Onze collectie biedt oneindig veel maatwerkmogelijkheden, waardoor je een interieur kunt samenstellen dat volledig aansluit bij jouw wensen. Dit maakt onze meubelen ook bijzonder geschikt voor hospitalityprojecten, zoals voor hotels, restaurants en kantoren.

Wij bieden maatwerk aan voor iedere oplage. Zowel twee fauteuils voor een lounge als 200 stuks voor de hotelkamers: alles is mogelijk. Neem daarom ook gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Le Marin – Martijn Vonck
Thumbnail for

Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert al 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen.

Met onze collectie en de vele maatwerkmogelijkheden willen wij een bijdrage leveren aan een prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij ons om gaat.

Wil je onze collectie toepassen in een kantoor, restaurant of hotel? Kom dan een kijkje nemen in onze showrooms in Nidum in Grave en ETC Design Center in Culemborg. Maak hiervoor een persoonlijke afspraak met één van onze adviseurs.

Thumbnail for

Zowel voor particuliere als zakelijke projecten werk ik graag met Keijser&Co samen. De uitstraling en functionaliteit van de meubelen van Keijser&Co sluiten naadloos aan bij mijn interieurontwerpen. De ruime variëteit aan mogelijkheden maken de vertaling van het interieurontwerp naar realisatie iedere keer weer tot een feestje.

Marc Engelen – Marc Engelen Interieur Vormgeving