Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Thumbnail for

Een dag vol inspiratie!

Tijdens de Consumentendagen zijn de deuren van ETC Design Center voor iedereen geopend. Een afspraak is dan niet nodig, alleen een toegangsticket! Hierdoor kun je je laten inspireren door de sfeervol ingerichte ruimtes van onze showroom. Via het onderstaande formulier kun je je tickets aanvragen.

Tickets aanvragen

De eerstvolgende Consumentendag in ETC Design Center is op 15 september 2024. Zodra er beschikbare tickets zijn, kunnen ze op deze pagina worden aangevraagd. Tot die tijd ben je van harte welkom in onze showroom in Nidum. Deze is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Keijser&Co en Nidum en volg Keijser&Co en Nidum op social media om op de hoogte te blijven van events.

Thumbnail for Wil je een interieuradvies?

Wil je een interieuradvies?

Dan raden we je aan om op een ander moment een afspraak te maken voor onze showroom in Nidum. De Consumentendagen zijn vaak erg druk bezocht, waardoor we je niet onze volledige aandacht kunnen geven.

Voor meer interieurinspiratie kun je ons ook volgen op Facebook, Instagram en Pinterest voor afgeronde projecten, nieuwe meubelen en ander nieuws.