Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Home>Tafels>Eetkamertafels

Eetkamertafels

Bepaal zelf de kleur en de afwerking

Kies het formaat dat bij jou past

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies

Eetkamertafels van Keijser&Co

De eetkamertafels van Keijser&Co worden op maat gemaakt. De collectie eetkamertafels is mogelijk in verschillende afwerkingen en afmetingen, waardoor het model altijd goed aansluit op de ruimte en jouw interieur. Sommige modellen zijn ook mogelijk met een stenen blad. Maak gerust een afspraak voor een advies in onze showroom in Nidum, onze adviseurs geven je graag een vrijblijvend advies.

Thumbnail for

Vind hier de mooiste eetkamertafels

Het kiezen van de juiste stijl is heel belangrijk als het gaat om eetkamertafels. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen, variërend van klassieke tot moderne stijlen, en van landelijk tot industrieel. Jij bepaalt zelf de kleur, afwerking en het formaat. Zo sluit het naadloos aan bij je persoonlijke voorkeur en de inrichting van je eetkamer. Onze collectie eetkamertafels bevat functionele en stijlvolle modellen.

Thumbnail for

Eetkamertafel Cone

Onze ovale eetkamertafel Cone heeft twee cilinderpoten. De combinatie van het dunne blad met de twee poten geeft dit model een unieke uitstraling. De Cone eetkamertafel is ook verkrijgbaar met een langwerpig, Deens ovaal, rond, organisch of langwerpig blad. Bekijk onze collectie voor alle eetkamertafels.

Thumbnail for

Eetkamertafels kopen

Houd bij de aanschaf van een nieuwe eetkamertafel rekening met de hoogte van een eettafel. Het is van belang dat de hoogte van de eetkamertafel goed aansluit op de hoogte van de eetkamerstoelen. Zo maak je het jezelf zo comfortabel mogelijk. Daarnaast zijn de eettafels er in verschillende afmetingen. Staat de juiste afmeting er niet bij? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Thumbnail for

Advies eetkamertafels

Advies nodig? Onze adviseurs denken graag met je mee. Tijdens een interieuradvies wordt er gekeken hoe we samen jouw droominterieur kunnen realiseren. Je bent van harte welkom!

Thumbnail for

Bepaal zelf de kleur en de afwerking

Kies het formaat dat bij jou past

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies