Wij ontwikkelen en fabriceren al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen
Al meer dan 19 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen

Banken

Ontelbaar veel keuze: iedere gewenste stof is mogelijk

Creëer jouw ideale meubel dankzij de maatwerkopties

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies

Zitbanken van Keijser&Co

Ben jij op zoek naar een stijlvolle zitbank voor in je huis? Bekijk dan onze collectie. Vind een zitbank passend bij jouw persoonlijke smaal, je leefstijl en uiteraard bij de indeling van jouw ruimte. De zitbanken van Keijser&Co zijn er in verschillende modellen, waaronder een chaise longue en een ligbed. De zitbanken zijn mogelijk in iedere gewenste stof en vaak in diverse afmetingen. Ook hebben wij 2-zitbanken, ideaal als een extra zitbank als toevoeging aan je interieur. Wil je advies over welke zitbank het beste past in jouw interieur of jouw stijl? Onze adviseurs helpen je graag.

Thumbnail for

Materiaal van de zitbanken

Bij Keijser&Co bieden we comfortabele zitbanken die voldoen aan al jouw wensen. Je kunt variëren in kleuren en bekleding zodat je dit volledig kunt afstemmen op het kleurenpalet van je interieur. De zitbanken zijn ook verkrijgbaar in andere afmetingen en de plinten van de betreffende meubelen kunnen vaak in messing, zilver of een RAL-kleur. Zo is er altijd een zitbank die past bij jouw stijl. Ervaar de maatwerkmogelijkheden en de kenmerkende kwaliteit van de Keijser&Co zitbanken en beleef jarenlang plezier op jouw zitbank. Maak gerust een afspraak voor advies in onze showroom in Nidum, onze adviseurs voorzien je graag van een vrijblijvend advies.

Thumbnail for

Zit je nog vol vragen of kun je gewoon geen keuze maken tussen de zitbanken? Geen zorgen! Kom gerust langs in onze showroom in Nidum. Doe inspiratie op en ervaar de eindeloze mogelijkheden van onze meubelen. Bekijk de details, variatie aan stoffen en de kracht van maatwerk! Onze adviseurs staan je graag te woord en geven je gratis interieuradvies.

Thumbnail for

Ontelbaar veel keuze: iedere gewenste stof is mogelijk

Creëer jouw ideale meubel dankzij de maatwerkopties

Bezoek onze showroom voor een gratis interieuradvies